top of page

Flanşlı İskele Kalası İskele Sac Kalası

standart TSE belgeli Flanşlı İskele Kalası İskele Sac Kalas


Flanşlı İskele Kalası İskele Sac Kalas


Flanşlı iskele sistemleri, tüm dış cephe uygulamalarında güvenli ve pratik bir iş ortamı sağlar. Dikey elemanları 48*2,50 mm standart TSE belgeli sanayi borusundan üretilen bu sistem, yatay elemanlarında flanşlı dikey elemanlar ve kurtağzı isimli kilitleme mekanizması bulunmaktadır. Bağlantı noktaları ise 8 mm sac flanş, 4 mm sac kurtağzı ve 8 mm sac kama ile sağlanır.

Dikey elemanlarda standart olarak 50 ve 100 cm aralıklarla 8 mm flanş bulunur ve projeye özel uygulamalar yapılabilir. Yatay elemanlarda ise 4 mm çelik sacdan özel büküm ile mukavemeti artırılmış kurtağzı kullanılarak bağlantı yapılır. Her türlü flanş aralığına uygun olarak üretilen korkuluk sistemi, güvenliği maksimum düzeyde sağlar.



sac iskele kalası
flanşlı iskele

İş güvenliği bizim için birinci önceliktir. Kullanılan malzemelerin kalitesi ve işçilik titizliği, sistemin taşıma kapasitesini ve dayanıklılığını en üst düzeyde tutar.


Sac kalas, iskele kalası, demir iskele kalası gibi anahtar kelimelerle optimize edilmiş bu yazı, inşaat iskelesi sektöründe güvenli ve etkin çözümler sunan flanşlı iskele sistemlerimizi tanıtmaktadır.




Son söz

İnşaat iskelesinde bir marka olan REGRUP inşaat ekipmanlarında uzman ekibiyle hizmetinizde




Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page