top of page

H Tipi İskele Sistemleri

Hızlı kurulum düşük maliyet


H tipi İskele sistemleri ve sac kalas


H tipi İskele Sistemi, çeşitli inşaat ve onarım alanlarında kullanılan, kolay kurulum ve söküm özellikleriyle dikkat çeken bir iskele sistemidir. Duvar yapımı, iç ve dış sıva, cephe boyama ve izolasyon, cephe giydirme gibi işlerde güvenli ve rahat bir çalışma ortamı sağlar. Ayrıca gemi inşası ve onarımlarında da kullanılabilmektedir.




www.sackalas.com
kiralik iskele

H tipi İskele Sistemi, H ayakları 422,5 mm, bağlantı çubukları ise 272,5 mm TSE Belgeli siyah borudan imal edilir. Yardımcı elemanlar arasında alt ayar milleri, tahta veya çelik kalas merdivenler ve duvar dayama aparatları bulunur. İsteğe bağlı olarak farklı ölçü ve kalınlıklarda üretim yapılabilir.


 

Sistem Kurulumu- h tipi iskele sistemleri

  • Sistemin kurulumunda çerçevelerden oluşan H tipi yapılar kullanılır. Her bir H çerçeve 2 metre yüksekliğinde olup, iki H çerçeve arası mesafe 2,5 metre uzunluğundadır. H tipi iskele sistemi, metal kalas, sahanlıklı veya düz merdivenler, ayarlanabilir ayaklar ve ayarlı dayama gibi yardımcı elemanlarla desteklenir.


İş güvenliği bizim için en önemli önceliktir. Kullanılan imalat malzemelerinin kalitesi ve işçilik titizliği konusunda kesinlikle taviz verilmez. Sac kalas, iskele kalası, demir iskele kalası gibi anahtar kelimelerle optimize edilmiş bu yazı, H tipi İskele Sistemi'nin özelliklerini ve avantajlarını vurgulamaktadır, inşaat iskelesi sektöründe güvenli ve etkin çözümler sunan bir ürün olarak tanıtılmaktadır.

 


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page